Huskoncept | Idet Fjällby

Traditionellt hantverk, moderna bekvämligheter

Med tilltalande, hållbara lösningar och med design och hantverk av toppklass skapar vi ett unikt och trivsamt fjällboende för framtiden.

Väggar och tak är byggda i naturligt, vackert och beständigt trä. Golven i sällskapsrum och sovrum består av vackra, breda furutiljor som lyser upp i vintermörkret och reflekterar kaminens värmande lågor.

Golvet i hallen och entrén är gjort av kalksten från Jämtland, för att det är vackert och elegant men också för att det står pall för påfrestningar från skramlande pjäxor och vassa skidkanter.

Köken har luckor av laserat trä och bänkskiva i exklusiv jämtlandskalksten och ek. Blandare och stänkskydd är av mässing. De inbyggda och dolda vitvarorna är från exklusiva, välrenommerade Miele.

Badrummens golv är gjorda av jämtlandskalksten, väggarna har vita, släta plattor i ett klassiskt och tidlöst mönster.

Vill du veta mer om våra bostadsrätter?

Klicka på en av våra bostadsrätter nedan för att se planlösningar och tekniska specifikationer.

Stor hytte

Smart hytte

Idet Fjällby Mobil App

Känn dig som hemma i liften med vår app

Ambitionen är att Idet Fjällby ska bli världens första självförsörjande fjällby. Idén är att köpa vindkraft från lokala producenter och lagra kraft från vinden med en batteripark från innovativa och banbrytande Tesla.

I arbetet med detta samarbetar vi med ett team från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm – för att säkra att vi bygger framtidens bostäder idag.

En del av resultatet av detta samarbete är en app som ger dig fullständig kontroll över ditt hem, när du är på väg dit eller när du är ute i spåren eller i backen.

Appen låter dig:

  • höja och sänka bostadens temperatur
  • starta och stoppa bastun
  • styra hemmets belysning

Vill du bli en del av framtidens fjällby?

Fyll i dina uppgifter och vilken typ av våra bostadsrätter du är intresserad av i formuläret nedan.